• darkblurbg
    Kunstgebittenzorg
    Gevestigd in Naarden, het adres voor reparatie of vervaardiging van een nieuw kunstgebit
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kunstgebit reparatie 

Voor reparatie van uw kunstgebit bent u bij Kunstgebittenzorg uit Naarden aan een vertrouwd adres. Wij repareren uw gebroken/beschadigde prothese of herstellen de pasvorm van uw huidige prothese. Wanneer uw kunstgebit gebroken is of er is een stukje af, repareren wij het. We begrijpen dat u uw prothese niet te lang kunt missen, daarom streven we naar een zo snel mogelijk herstel. Lees hier meer over de kosten en andere handige informatie. 

Contact kunstgebit reparatie

Kunstgebit rebasing

Doordat uw kaken blijven slinken, zal de pasvorm van uw kunstgebit na 5 tot 10 jaar niet meer goed zijn. Hierdoor krijgt u op bepaalde punten in uw kaak vervelende pijnklachten. Bovendien is de kans op een breuk van het kunstgebit groter. Als de pasvorm is verminderd is, herstellen wij uw kunstgebit door de volledige basis te vernieuwen: dit heet rebasing. Lees hier meer over de kosten en andere handige informatie. 

Contact kunstgebit rebasing

Behandeling aan huis

Is het voor u lastig om naar onze praktijk in Naarden te komen? Omdat u bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt, slecht ter been bent of niet over eigen vervoer beschikt? Dan bieden wij ook de ook optie voor een behandeling aan huis. 

Behandeling aan huis