• darkblurbg
    Kunstgebittenzorg
    Gevestigd in Naarden, het adres voor reparatie of vervaardiging van een nieuw kunstgebit
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kunstgebittenzorg heeft jarenlange ervaring in het aanmeten, vervaardigen en repareren van gebitsprotheses. Dit doen wij met veel aandacht, zorg en vakmanschap, waardoor u verzekerd bent van een prachtig en pijnvrij resultaat. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, we bespreken alles heel duidelijk met u en houden rekening met uw specifieke wensen.

 

De praktijk

Kunstgebittenzorg is sinds 2000 gevestigd in Naarden. Het is een kleine praktijk waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De praktijk is met zorg ingericht zodat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.  

 

Behandeling aan huis

Bent u slecht ter been of heeft u geen vervoer? Geen probleem; als enige in de regio bieden wij ook behandeling aan huis. Neem gerust contact met ons op wanneer u interesse heeft in deze service.

 

In goede handen

Uiteraard voldoen we aan de wettelijk gestelde eisen om zelfstandig te mogen werken binnen de mondzorg. Denk aan diploma’s, certificering en registratie in de daarvoor aangewezen registers. We zijn lid van de branchevereniging ONT, hebben een ISO 9001 certificatie en volgen jaarlijks scholing.    Doordat we aan alle verplichtingen voldoen, hebben we overeenkomsten kunnen sluiten met thuiszorgorganisatie Vivium en verschillende zorgverzekeraars. 

Kortom: u bent bij ons in goede handen!