• darkblurbg
  Kunstgebittenzorg
  Gevestigd in Naarden, het adres voor reparatie of vervaardiging van een nieuw kunstgebit
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Tandprotheticus nabij Bussum - Uw Specialist in Kunstgebitten

Bij Kunstgebittenzorg, gelegen in het hart van Naarden, begrijpen we het belang van een stralende glimlach. Onze ervaren tandprotheticus biedt gespecialiseerde zorg voor zowel volledige als partiële protheses, met de optie voor behandeling aan huis voor wie niet in staat is onze praktijk te bezoeken. Wij staan voor kwaliteit, comfort en esthetiek, en zijn toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften en verwachtingen van elke patiënt. Bij Kunstgebittenzorg bent u verzekerd van een warm welkom, deskundig advies en topzorg, allemaal binnen een omgeving waar uw comfort en welzijn voorop staan.

Maak een afspraak


Onze Behandelingen:

Volledige Prothese

Voor cliënten die een volledige gebitsprothese vereisen, leveren wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek aan uw behoeften voldoen. Onze protheses, vervaardigd uit premium kunsthars, zijn uitgerust met tanden en kiezen die zo natuurlijk lijken dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Met de inzet van geavanceerde technologieën garanderen we niet alleen een optimale pasvorm maar ook een ongeëvenaard draagcomfort en esthetiek. Deze protheses bieden niet alleen functionaliteit, maar herstellen ook het zelfvertrouwen door hun levensechte uitstraling.

Partiële Prothese

Voor wie enkele tanden mist, bieden wij de ideale oplossing met onze partiële protheses. U kunt kiezen tussen onze tijdelijke kunststof plaatprothese of de duurzamere frame prothese van metaal. Beide opties zijn comfortabel en esthetisch vormgegeven, afgestemd op uw behoeften voor een natuurlijke uitstraling. Elke prothese wordt op maat gemaakt, waarbij we streven naar perfecte pasvorm en natuurlijk ogende resultaten. Onze deskundige tandprothetici begeleiden u bij elke stap, van keuze tot plaatsing, om uw glimlach en zelfvertrouwen te herstellen. Neem contact op om de beste optie voor uw situatie te verkennen.

Kosten en Vergoeding

De kosten voor onze prothetische diensten worden grotendeels gedekt door de basisverzekering, met mogelijk extra vergoeding vanuit aanvullende pakketten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het toepasselijke eigen risico.

Kosten en informatie

Behandeling Aan Huis

Mobiliteit mag geen barrière vormen voor kwalitatieve zorg. Onze tandprotheticus biedt ook behandelingen aan huis in Naarden en omstreken. Of u nu slecht ter been bent of niet over eigen vervoer beschikt, wij zorgen dat u de nodige zorg ontvangt.

Meer informatie

Waarom kiezen Voor Kunstgebittenzorg?

 • Ervaren en gespecialiseerde tandprothetici.
 • Maatwerk protheses voor optimaal comfort en esthetiek.
 • Uitgebreide vergoedingsmogelijkheden via uw zorgverzekering.
 • Flexibele zorg met behandeling aan huis.
 • Geen verwijzing nodig voor een volledige prothese.

Maak Vandaag Nog Uw Afspraak!

Laat ons u helpen weer vol vertrouwen te lachen. Neem contact op via 06-23 90 58 53 of info@kunstgebittenzorg.nl voor een vrijblijvend consult of meer informatie over onze diensten.